Naš projekt

Dobrodošli na web stranice KA1 (Key activity 1) projekta OŠ Ludina iz Velike Ludine.

 

Na stranici ćemo objaviti sve vezano za naš projekt mobilnosti učitelja.

Osnovna škola Ludina smještena je u Središnjoj Hrvatskoj, na krajnjem zapadnom dijelu Sisačko-moslavačke županije. Kroz svoj kontinuirani 140-godišnji razvoj bilježi brojna događanja i promjene, no poveznica kroz čitavo razdoblje njena djelovanja je ideja o napretku, poboljšanju uvjeta u kojima odgaja, obrazuje i priprema za život nove naraštaje.

Zajednički postavljenu viziju : „ Demokratska, životu bliska škola koju đaci vole“ ostvaruju uspješno visoko obrazovani učitelji i stručni suradnici, uglavnom mlađe ili srednje dobi koji su ujedno i visokomotivirani za rad i cjeloživotno učenje. Stoga smo uključeni u projekte različitih tema i razina, a uspješno provodimo program Međunarodne eko-škole, UNICEFova programa protiv nasilja, te naravno u etwinning projekte.

U projekt kojega započinjemo, razvoj kurikuluma za rano poduzetništvo, bit će uključeni učenici svih razreda, jer to je i cilj: približiti poduzetništvo učenicima najranije školske dobi i postepeno ih odgojiti i obrazovati iz osnova poduzetništva.